Frigarui de pui cu bere si boia
PrinteazaFrigarui de pui cu bere si boia din: piept de pui, bere, ulei de masline, boia de ardei dulce, busuioc, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 piept de pui
- 1 doză bere
- 2-3 linguri ulei de măsline
- 1 lingură boia de ardei dulce
- 1 praf busuioc
- sare
- piper
Mod de preparare:
Speli pieptul de pui, îl cureţi de pieliţe şi-l tai fâşii înguste, cât să stea bine în ţepuşe.
Pui într-un bol berea şi bucăţelele de came, pe care le sărezi şi piperezi după gust, adaugi boiaua şi busuiocul, apoi uleiul de măsline. Laşi la marinat minimum 50 de minute.
Incingi bine grătarul, înfigi fâşiile de pui în frigărui şi le pui pe foc. Le întorci din când în când, până se rumenesc uniform.
Pofta buna!