Frigarui de pui cu ciuperci si dovlecel
PrinteazaFrigarui de pui cu ciuperci si dovlecel din: ciuperci, rosii, dovlecel, piept de pui, rozmarin, sare, piper, pulpe inferioare de pui.
- 10-12 ciuperci de dimensiune medie
- 3-4 roşii
- 2 dovlecei
- 2 bucăţi piept de pui
- rozmarin
- sare, piper
- 4-5 pulpe inferioare de pui
Mod de preparare:
Pui pe foc o cană de apă, iar când clocoteşte, adaugi o linguriţă de condiment de legume. Opăreşti cu supa ciocănelele crestate şi le păstrezi 1 oră acoperite.
In beţele din bambus pentru frigărui, înfigi legumele şi bucăţile de piept de pui, condimentezi cu rozmarin, sare şi piper şi le frigi pe grătarul uns, împreună cu carnea de pui, câte 5-6 minute pe flecare parte.
Poţi să serveşti frigăruile atât calde, cât şi reci.
Frigarui de pui cu ciuperci si dovlecel
Pofta buna!