Frigarui de pui cu dovlecel si ardei gras
PrinteazaFrigarui de pui cu dovlecel si ardei gras din: piept de pui dezosat, ceapa, dovlecel, ardei grasi, rosii, ceapa verde, ulei, sare, piper, cimbru verde, fulgi de ardei iuti.
Ingrediente:
- 1 kg piept de pui dezosat
- 2 cepe
- 1 dovlecel
- 2 ardei grasi
- 500 g rosii
- 3 fire ceapa verde
pentru sos:
- 3 linguri ulei
- sare
- piper
- cimbru verde
- fulgi de ardei iuti
Mod de preparare:
Speli toate legumele, le cureţi şi le tai în bucăţi potrivite, inclusiv ceapa verde.
Speli carnea, o tamponezi cu şervete absorbante şi o tai în bucăţi.
Pregăteşti grătarul şi frigăruile. Dai toată carnea şi legumele prin uleiul amestecat cu sare, piper, fulgi de ardei iuţi şi cu cimbru.
Alternezi cuburile de carne cu bucăţile de legume pe fiecare frigăruie, după gust.
Pui frigăruile pe grătar şi le laşi să se facă pe ambele părţi până se pătrunde carnea.
Le serveşti calde, ca atare sau cu garnitură ori o salată.
Frigarui de pui cu dovlecel si ardei gras
Pofta buna!