Frigarui de pui cu legume la cuptor

Printeaza

Frigarui de pui cu legume la cuptor din: piept de pui, sare, piper, chili, ardei capia, dovlecel, unt, rosii, ananas, usturoi, ceapa rosie, cartofi, ulei de masline, cimbru.

Ingrediente pentru frigărui:Frigarui de pui cu legume la cuptor

  • 4-8 beţe de frigărui
  • 600 g piept de pui
  • sare
  • piper
  • praf de chili
  • 2 ardei capia
  • 1 dovlecel
  • 50 g unt
  • 3-4 roşii
  • 200 g ananas proaspăt, feliat

Ingrediente pentru legume la cuptor:

  • 3 roşii
  • 2 ardei
  • 2-3 căţei usturoi
  • 2 cepe roşii
  • 3-4 cartofi
  • 3-4 linguri ulei de măsline
  • cimbru verde pentru decor

Mod de preparare:

Pregăteşti legumele, cureţi cartofii şi restul legumelor pentru mâncare.

Le speli şi le tai felii medii.

Stropeşti legumele cu ulei, le condimentezi cu sare şi piper şi le pui la cuptor pentru gratinare.

Pregăteşti frigăruile, tai pieptul de pui în bucăţi potrivite, la fel şi ardeii, dovlecelul, roşiile şi ananasul şi le pui într-un bol. Le condimentezi cu praf de chili, piper roşu şi, la sfârşit, adaugi untul topit şi răcit, apoi amesteci cu grijă şi le laşi la rece câteva minute.

După ce au stat la macerat, înfigi bucăţelele de carne şi legume în frigărui şi le frigi pe grătar, întorcându-le la intervale de 5 minute, până se rumenesc uniform.

Serveşti frigăruile cu legumele din cuptor şi ornezi cu cimbru verde.

 

Pofta buna!


 

poate iti place si:

retete

Frigarui de pui cu legume si slanina

Frigarui de pui cu legume si slanina din: file de piept de pui, usturoi, ulei, suc de lamaie, praf de curry, ardei gras, slanina, sare si piper. Frigarui de pui aromate cu mere Frigarui din ficat de pui Frigarui de pui cu ghimbir   Ingrediente: 600 g file de piept de pui 2 catei usturoi […]

Frigărui de pui condimentate

Frigarui de pui cu legume de toamna

Frigarui de pui cu legume de toamna din: piept de pui, lamai, ceapa, ardei, dovlecel, sare, piper. Ingrediente: un piept de pui sucul a două lămâi 2 cepe roşii un ardei gras un dovlecel mic sare piper   Mod de preparare: Se taie carnea cubuleţe cât se poate de egale care se pun într-un castron. Se […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.