Frigărui de Piept de Pui cu Legume la Grătar din: piept de pui, ardei gras, ceapa rosie, zucchini, ciuperci, ulei de masline, suc de lamaie, cimbru, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 500 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 1 ardei gras roșu, tăiat în bucăți 1 ardei gras galben, tăiat în bucăți 1 […]
Frigărui de pui cu rozmarin, ceapa si ardei capia
PrinteazaFrigărui de pui cu rozmarin, ceapa si ardei capia din: piept de pui, sare, piper, boia, ardei capia, ceapa rosie, unt si rozmarin.
Ingrediente:
- 500 g piept de pui
- sare
- piper alb si roşu
- boia dulce şi iute
- 3 bucata ardei capia
- 2 bucata ceapă roşie
- 100 g unt
- rozmarin
Mod de preparare:
Se spală bine bucăţile de pui, se lasă să se scurgă pe un prosop absorbant de bucătărie, apoi se taie cubuleţe.
Separat, untul se pune într-un ibric şi se lasă să se topească, la foc mic.
Bucăţelele de pui se ung cu untul călduţ, se condimentează cu sare, piper şi boia şi se lasă aproximativ o oră, la marinat.
În acest timp, se curăţă ceapa şi ardeii capia, se spală şi se condimentează cu sare.
Se scot bucăţile de pui şi se înfig pe beţele de frigărui, alternând cu bucăţele de ceapă şi ardei capia.
Frigăruile se pun pe grătarul încins şi se lasă să se rumenească. Se întorc pe toate părţile şi se servesc apoi ornate, pe deasupra, cu crenguţe de rozmarin.
Se pot asezona cu salată proaspătă sau cu alte garnituri, în funcție de preferințe.
Frigărui de pui cu rozmarin, ceapa si ardei capia
Pofta buna!
Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne
Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne din piept de pui, carne de vita, carne de porc, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 200 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 200 grame de carne de vită, tăiată în cuburi 200 grame de carne […]
Perfecte pentru un gratar frigaruile de pui cu rozmarin si ceapa