Frigarui de pui pe salata verde din: file de piept de pui, sare, piper, ceapa, mustar, otet de vin, ulei, salata verde, ridichi. Ingredinte: 300 g file de piept de pui sare piper o ceapa o lingura mustar 2 linguri otet de vin 6 linguri ulei o salata verde 150 g ridichi Mod […]
Frigarui de pui cu seminte de fenicul si chimion
PrinteazaFrigarui de pui cu seminte de fenicul si chimion din: pulpe de pui, ulei de masline, seminte de fenicul, chimion, boia dulce, usturoi, otet de vin rosu, aioli.
- 6 pulpe superioare de pui, dezosate, fara piele (aproximativ 500 g)
- 2 linguri ulei de masline
- 1 lingurita seminte de fenicul, zdrobite
- 1 lingurita de chimion macinat
- 1 lingurita de boia dulce
- 1 catel de usturoi, zdrobit
- 1 lingurita otet de vin rosu
- aioli aromat, pentru servit
Mod de preparare:
Ţine în apă 15 frigărui de bambus (dacă nu foloseşti din metal), timp de 20 minute.
Taie carnea în cuburi cu latura de 3cm şi aşaz-o într-un bol. Adaugă condimentele, o lingură ulei de măsline, usturoiul şi oţetul, amestecă şi asezonează.
Pune câte două-trei bucăţi de carne pe fiecare frigăruie.
Toarnă uleiul rămas într-o tigaie largă sau foloseşte-l pentru a unge o tigaie-grill. Dacă foloseşti un grătar cu cărbuni, unge bine cu ulei frigăruile.
Frige puiul trei-patru minute pe fiecare parte, în câteva tranşe, până sunt gata toate frigăruile.
Păstrează-le calde, până la servire. Serveşte- le cu aîoli aromat, după preferinţă.
Frigarui de pui cu seminte de fenicul si chimion
Pofta buna!
poate te intereseaza si:
Frigarui de pui cu ratatouille
Frigarui de pui cu ratatouille din: piept de pui, rosii cherry, ulei de masline, sare, piper, cimbru, vanata, dovlecel, ardie grasi, ceapa, rosii, usturoi, foaie de dafin, sare, piper, nucsoara, ulei. Ingrediente: Pentru frigarui: 500 g piept de pui 100 g rosii cherry ulei de masline sare piper cimbru Pentru ratatouille: 1 vanata 1 dovlecel […]
Pofta buna!