Frigarui de pui cu sos alb

Printeaza

Frigarui de pui cu sos alb din: carne de pui, unt, ardei, sare grunjoasa, ulei de floarea soarelui, ceapa, usturoi si smantana.

Ingrediente:

pentru sosul alb:

  • 6 catei usturoi
  • 200 ml smantana
  • 2 lingurite ulei de floarea soarelui
  • bete pentru frigarui

 

 

Mod de preparare:

Se iau bucăţile de carne, se spală, se curăţă de pieliţe şi se lasă să se scurgă pe un şervet de bucătărie.

Se ung cu untul moale şi se condimentează cu sare şi piper şi se taie cubuleţe.

Ardeii se curăţă de seminţe, se spală şi se lasă să se scurgă.

Se taie bucăţi potrivite, puţin mai late decât cele de pui şi se condimen­tează cu sare.

Se încinge grătarul şi se unge cu ceapă pe toată suprafaţa.

Se înfig ardeii şi carnea pe beţele speciale pentru frigărui şi se rumenesc pe grătar.

Intre timp, se curăţă usturoiul, se spală şi se pisează. Se amestecă cu ulei şi sare iar, la sfârşit, se adau­gă smântână.

Frigăruile se servesc cu sosul alb.

 

Frigarui de pui cu sos alb

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.