Frigărui Mixte cu Mai Multe Tipuri de Carne din piept de pui, carne de vita, carne de porc, ardei gras, ceapa rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoi, cimbru, sare, piper, rozmarin. Ingrediente: 200 grame de piept de pui, tăiat în cuburi 200 grame de carne de vită, tăiată în cuburi 200 grame de carne […]
Frigarui de pui cu sos iute – usor de preparat
PrinteazaFrigarui de pui cu sos iute din: ulei, pasta de curry, pasta de ardei iute, piept de pui, sos de arahide, lamaie, coriandru.
- 2 linguri cu ulei vegetal
- 2 linguri cu pastă de curry
- 1 linguriţă cu pastă de ardei iute
- 6 piepţi de pui fără piele şi os
- 12-20 beţe pentru frigărui
Ingrediente pentru sos:
- 4 linguri cu sos de arahide
- 2 linguriţe cu pastă de ardei iute
- felii de lămâie
- coriandru proaspăt
Mod de preparare:
Intr-un castron mare amestecă uleiul cu pasta de curry şi pasta de ardei iute. Taie pieptul de pui în fâşii de 2,5 cm grosime.
Unge carnea cu amestecul de curry şi las-o astfel la marinat, timp de 1-3 ore.
Ia beţele şi udă-le cu apă. Infige câte 2 bucăţi de pui pe fiecare băţ, pe lungime, având grijă ca vârful băţului să fie acoperit.
Frige carnea pe grătar sau în tavă timp de 2-3 minute pe fiecare parte, până când s-a rumenit bine şi s-a pătruns suficient.
Prepară un sos din sosul de arahide şi pasta de ardei iute.
Serveşte frigăruile cu sos, felii de lămâie şi decorate cu coriandru.
Frigarui de pui cu sos iute
Pofta buna!
Frigărui de Vită Mediterraneene
Frigărui de Vită Mediterraneene din: carne de vita, ardei, ceapa rosie, rosie, ciuperci, ulei de masline, usturoisuc de lamaie, cimbru, sare, piper. Această rețetă este perfectă pentru o cină sănătoasă și gustoasă. Ingrediente: 500 de grame de carne de vită (preferabil file de mușchi sau antricot) 1 ardei roșu 1 ardei verde 1 ceapă […]
Pofta buna!