Frigarui de pui cu susan

Printeaza

Frigarui de pui cu susan din: piept de pui, susan, mustar.

Ingrediente:Frigarui_de_pui_cu_susan

  • un piept mare de pui
  • 200 g susan
  • 4 linguri mustar iute sau dulce, dupa gust

 

 

Mod de preparare:

Betele de frigărui se pun la înmuiat în apă caldă, timp în care carnea se taie cuburi.

Peste carne se pune muştar şi se amestecă foarte bine, apoi bucăţile de carne se trec prin susan şi se înfig pe betele umede.

Se aşază pe grătarul încins şi se răsucesc până ce carnea este complet pătrunsă, iar susanul s-a rumentit frumos.

Se servesc cu garnituri sau salată, după gust.

Frigarui de pui cu susan

Frigarui_de_pui_cu_susan

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.