Frigarui de pui cu verdeata
PrinteazaFrigarui de pui cu verdeata din: fileuri de piept de pui, ceapă verde, salvie, rozmarin, usutroi, ulei, mix de piper măcinat, sare.
Ingrediente:
- 6 fileuri de piept de pui (circa 150 g fiecare)
- 1 legătură mică de ceapă
- 1 fir de salvie
- 1 fir de rozmarin
- 1 căţel de usturoi
- 5 linguri de ulei
- 1 lingură de mix de piper măcinat
- 1 linguriţă de sare
Mod de preparare:
Spală ceapa, salvia şi rozmarinul. Toacă mărunt verdeţurile. Adaugă uleiul, usturoiul, piperul şi sarea.
Pune bucăţile de piept în acest amestec.
Acoperă castronul cu folie transparentă şi lasă la marinat cel puţin două ore, în frigider.
Infige fileurile marinate pe beţe de frigăruie din lemn.
Pune-le pe grătarul foarte încins. întoarce-le ca să se pătrundă uniform şi să se rumenească.
La servire, presară verdeaţă. Merg bine cu vin alb.
Frigarui de pui cu verdeata
Pofta buna!