Frigărui de purcel cu cartofi noi şi ardei gras crocant

Printeaza

O reteta de frigarui de purcel cu cartofi noi si ardei gras crocant din: cartofi, sare, file de porc, ardei gras, ciuperci, rozmarin, piper si ulei de masline.

Ingrediente:Frigărui de purcel cu cartofi noi şi ardei gras crocant

  • 12 cartofi mici rosii noi
  • sare
  • 500 g file de porc
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ardei gas galben
  • 200 g ciuperci Champignon
  • 12 fire de rozmarin
  • piper
  • 3 linguri ulei de masline

 

Mod de preparare:

Se spală cartofii şi se fierb în apă cu sare cca 20 min. Se spală carnea, se şterge şi se taie bucăţi. Se pregătesc ardeii graşi şi ciupercile. Se taie ardeii graşi în bucăţi potri­vite. Se spală firele de rozmarin şi se scutură.

Se scurg cartofii şi se lasă să se răcorească puţin. Se lasă apoi să se răcească. Se înfig pe ţepuşele de rozmarin, alternând cu car­nea, bucăţile de ardei gras şi ciupercile.

Se sărează; se piperează şi se ung cu ulei; se aşază pe un grătar sau într-o tigaie, bine încinse, şi se frig pe fiecare parte 2-3 min. Se servesc cu o cremă de brânză cu verdeaţă şi felii de lămâie.

Frigărui de purcel cu cartofi noi şi ardei gras crocant

Frigărui de purcel cu cartofi noi şi ardei gras crocant

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.