Frigarui de purcel cu mere

Printeaza

Frigarui de purcel cu mere din: file de porc, pasta de ardei gras, mere, ceapa, paine.

Ingrediente:

  • 400 g file de porc
  • 125 g pasta de ardei gras
  • 2 mere
  • 2 cepe
  • 1 paine bagheta

 

Mod de preparare:

Se inmoaie in apa rece 8 tepuse de lemn. Se sterge carnea si se taie in 16 cuburi mari.

Asaza intr-un castron si se adauga 4 linguri de pasta de ardei; se lasa sa se marineze circa 10 minute.

Spala merele, se taie in opt si se curata de cotoare. Se curata ceapa si se taie in patru.

Se desprind foile, sub forma de corabioare. Sterg tepusele si se infig pe ele bucati de ceapa, mere si cuburi de mere.

Frigaruile se asaza pe gratar circa 10 minute, intorcandu-se din cand in cand. S

e pune bagheta pe marginea gratarului si se frige, intorcandu-se din cand in cand.

Se serveste alaturi restul de sos, ornand eventual cu verdeata.

 

Frigarui de purcel cu mere

Frigarui_de_purcel_cu_mere

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.