Frigarui cu ravioli si chiftelute

Printeaza

Frigarui cu ravioli si chiftelute din: ravioli umplute cu ricotta, ardei gras, ardei iute, carne tocata, sare, patrunjel, unt si supa de legume.

Ingrediente:

  • 250 g ravioli umplute cu ricotta
  • 1 ardei gras galben
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei iute
  • 400 g carne tocată mixtă (sau amestec pentru mititei)
  • sare
  • 1 lingură pătrunjel tocat
  • 2 liringuri unt
  • 100 ml supă de legume

 

Mod de preparare:

Raavioli se fierb într-o cantitate mare de apă cu sare, conform indiccaţiilor de pe ambalaj.

Se toacă ardeiul iute, iar ardeii graşi se taie fâşii late şi se opăresc în apă clocotită cu sare, cca 3 min. Se scurg raviooli şi ardeii.

Ses modelează biluţe din carnea tocatată, cu mâinile umezite. Pe ţepuşee de lemn puse în prealabil la inmuiat in apa rece se infing alternativ bucatele de ardei gras, ravioli si chiftelute.

Se incinge untul intr-o tigaie si se caleste ardeiul iute. Se toarna supa si se lasa sa dea in clocot.

Se adauga patrunjelul. Frigaruile se introduc in sos si se lasa sa firba 8 minute la foc moale. Se aseaza pe farfurii si se stropesc cu sos.

Se servesc cu tartine de paine prajita cu unt.

 

Frigarui cu ravioli si chiftelute

Frigarui cu ravioli si chiftelute

 

 

 

 

 

 

 

 

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.