Frigarui reci cu legume

Printeaza

Frigarui reci cu legume din: ulei, usturoi, verdeturi, rosii, ardei, telemea, bacon, dovlecei, apio.

Ingrediente:Frigarui reci cu legume

Pentru marinadă:

  • 125 ml ulei de măsline
  • 2 căţei de usturoi zdrobiţi
  • 50 g verdeţuri amestecate, după gust
  • 6 roşii tăiate fin
  • 25 ml zeamă de lămâie

Pentru salată:

  • 200 g telemea cubuleţe
  • 200 g bacon cubuleţe
  • 1 dovlecel mare cubuleţe şi prăjit
  • 1 ardei gras galben + 1 ardei gras roşu, cuburi
  • 3 tije de ţelină apio, bucăţi
  • salată verde

 

Mod de preparare:

Amestecă toate ingredientele pentru marinată, adaugă brânza, cuburile de dovlecel si de bacon si lasă la marinat cel puţin 1 oră. După ce s-au marinat legumele, înfige-le alternativ pe beţele de bambus: cubu-lete de brânză, dovlecei marinaţi, cubuleţe de bacon şi restul legumelor.

Peste frigăruile astfel formate, toarnă marinata, mixată în prealabil şi las-o la rece până la servire.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.