Frigarui reci
PrinteazaFrigarui reci din: masline verzi umplute, rosii cherry, cascaval si crenvursti sau carnati.
Ingrediente:
- măsline verzi umplute
- roşii cherry
- bucăţi de caşcaval (rondele)
- rondele de crenvurşti sau cârnaţi
Mod de preparare:
Infigi în ţepuşe sau în beţe de frigărui din bambus, pe rând, o măslină, apoi o rondea de crenvurşt, o roşie cherry, un cub de caşcaval etc., iar pentru a prezenta aperitivul în toată splendoarea lui, înfigi ţepuşele într-o pâine învelită în staniol sau în orice suport stabil (ananas, grepfrut).
Frigarui reci
Pofta buna!
poate iti place si:
Frigarui cu rinichi
Frigarui cu rinichi din: rinichi, slanina afumata, morcovi, sare, piper, ulei, verdeata, rosie, frunza de dafin. Ingrediente: 500 g rinichi 100 g slanina afumata 2 morcovi fierti sare piper ulei verdeata tocata 1 rosie frunze de dafin Mod de preparare: Curăţaţi rinichii de grăsime, îi tăiaţi în două, îi ţineţi în apă cu oţet […]
Frigarui de pui cu salsa
Frigarui de pui cu salsa din: piept de pui, condimente, ulei de masline, lime, ardei galben, rucola, mango, ardei rosu, ceapa verde. Ingrediente: 2 lingurite mix de condimente pentru carne de pui 1 lingura ulei de masline zeama de la 1 lime 4 piepti de pui fara piele, taiati in bucati 1 ardei galben mare, […]
Frigarui de vita si gasca
Frigarui de vita si gasca din: muschi de vita, piept de gasca, sare, piper, cimbru, ceapă, salate, ulei, marar, ou, mustar, lamaie. Ingrediente: 1,5 kg muşchi de vită 450 g piept de gâscă sare piper cimbru 2 fire de ceapă verde 2 salate verzi 100 ml ulei mărar verde 2 ouă 1 lingunţă cu muştar zeamă […]
Pofta buna!