Frigarui cu rulouri de bacon

Printeaza

O reteta de frigarui cu rulouri de bacon din: bacon, ceapa alba, rosii cherry, dovlecei, ardie gras, vanata, busuioc, rozmarin, cimbru, sare si piper.

Ingrediente:Frigarui cu rulouri de bacon

  • 200 g bacon feliat
  • 3 cepe albe
  • 8-10 rosii cherry
  • 2 dovlecei (zucchini) foarte tineri
  • 1 ardei gras
  • 1 vanata mica, lunguiata
  • busuioc uscat
  • rozmarin uscat
  • cimbru uscat
  • sare
  • piper

pentru garnitura:

  • ketchup dulce sau picant

 

Mod de preparare:

Cureţi cepele şi le tai sferturi, cureţi ardeiul de seminţe, îl tai bucăţi şi îndepărtezi fâşii intermitente din coaja dovleceilor, apoi îi tai felii de circa 1 cm. Speli roşiile, le usuci cu prosoape absorbante, iar vânătă o tai felii groase de 1 cm şi apoi fiecare felie o tai în două.

Infigi pe ţepuşe metalice legumele, intercalate cu felii de bacon rulate cu câte o felie de dovlecel sau o jumătate de roşie în interior. Presari peste frigărui un mix de condimente (busuioc, rozmarin, cimbru, sare şi piper), după gust.

Aşezi frigăruile pe grătarul bine încins şi le ru¬meneşti câte 2-3 minute pe toate părţile. Le serveşti calde, alături cu hetchup dulce sau picant, după preferinţă.

Frigarui cu rulouri de bacon

Frigarui cu rulouri de bacon

Pofta buna!

 

1 comentariu

  1. SUnt bune frigaruile

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.