Satay de pui cu mirodenii din: piept de pui, coriandru, sos de soia, lemongrass, ceapa, usturoi, ulei, boia, turmeric, sos de stridii. Ingrediente: 2 piepţi mari de pui, fără oase şi piele Pentru pasta de mirodenii: 1 linguriţă pudră de coriandru 2 tije lemon grass 1 ceapă eşalotă sau o ceapă galbenă mică 2 căţei […]
Frigarui Satay de pui
PrinteazaFrigarui Satay de pui din: pulpe de pui, ulei de masline, sos de soia, praf de chilly, sare.
- 8 pulpe de pui superioare dezosate
- ulei de masline
- sos de soia
- praf de chilly
- sare
Mod de preparare:
Ungem cu ulei pulpele dezosate şi le înfigem pe fiecare în câte o frigăruie.
Le frecăm cu sare şi praf de chilly, din abundenţă. Le frigem pe grătarul bine încins.
Le scoatem pe platou şi le stropim cu sos de soia.
Frigarui Satay de pui
Pofta buna!
poate iti place si:
Satay de pui cu mirodenii
Satay de pui
Satay de pui din: piept de pui, pudra de coriandru, lemon grass, usturoi, ceapa, ulei, boia iute, pudra de turmeric, sos de soia dulce, sos de stridii si tepuse. Satay sunt frigăruile asiatice, servite deseori cu castraveţi cruzi şi sosuri picante. In mod tradiţional, în loc de ţepuşele metalice sau de bambus, se folosesc nervurile […]
Pofta buna!