Frigarui Satay de pui

Printeaza

Frigarui Satay de pui din: pulpe de pui, ulei de masline, sos de soia, praf de chilly, sare.

 

Ingrediente:Frigarui_Satay_de_pui

  • 8 pulpe de pui superioare dezosate
  • ulei de masline
  • sos de soia
  • praf de chilly
  • sare

 

Mod de preparare:

Ungem cu ulei pulpele dezosate şi le înfigem pe fiecare în câte o frigăruie.

Le frecăm cu sare şi praf de chilly, din abundenţă. Le frigem pe grătarul bine încins.

Le scoatem pe platou şi le stropim cu sos de soia.

Frigarui Satay de pui

Frigarui_Satay_de_pui

Pofta buna!


poate iti place si:

Pui Satay cu salată de mentă şi ridichi

Satay de pui cu mirodenii

Satay de pui cu mirodenii din: piept de pui, coriandru, sos de soia, lemongrass, ceapa, usturoi, ulei, boia, turmeric, sos de stridii. Ingrediente: 2 piepţi mari de pui, fără oase şi piele Pentru pasta de mirodenii: 1 linguriţă pudră de coriandru 2 tije lemon grass 1 ceapă eşalotă sau o ceapă galbenă mică 2 căţei […]

 

Satay de pui cu slănină

Satay de pui

Satay de pui din: piept de pui, pudra de coriandru, lemon grass, usturoi, ceapa, ulei, boia iute, pudra de turmeric, sos de soia dulce, sos de stridii si tepuse. Satay sunt frigăruile asiatice, servite deseori cu castraveţi cruzi şi sosuri picante. In mod tradiţional, în loc de ţepuşele metalice sau de bambus, se folosesc nervurile […]

 

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.