Sirop de Levănțică – e o încântare aromatică care poate transforma băuturile și deserturile tale preferate într-o experiență senzorială unică. Cu aroma sa florală delicată și gustul său subtil dulceag, acest sirop adaugă o notă rafinată ce evocă liniștea câmpiilor pline de levănțică. Este ideal pentru a îndulci ceaiuri, limonade, cocktailuri sau pentru a fi […]
Frigarui de soia
PrinteazaFrigarui de soia din: cuburi de soia, ardei gras, rosii, castraveti, usturoi, tarhon, ulei, sare, vegeta, piper, boia.
Ingrediente:
- 100 g cuburi de soia
- 100 g ardei gras
- 200 g roşii
- 100 g castraveţi
- 4 căţei de usturoi
- 2 crenguţe de tarhon
- 30 ml ulei
- 20 g sare
- 10 g Vegeta
- 2 g piper
- 2 g boia dulce
Mod de preparare:
Frigarui de soia: Soia se fierbe în apă clocotită în care s-a dizolvat baza pentru mâncăruri, iar când este fiartă se scurge de apă şi se lasă la răcit.
Intr-un vas, se amestecă usturoiul tocat mărunt, uleiul, sarea şi piperul, apoi se pun şi frunzele de tarhon. Roşiile, ardeii şi castraveţii se spală, se şterg bine de apă, apoi se taie în bucăţi potrivite, cam de mărimea cuburilor de soia.
Frigăruile se montează înşirând alternativ pe beţe legumele şi cuburile de soia, apoi se condimentează cu compoziţia usturoi şi se frig pe toate părţile pe un grătar încins, stropind din când în când cu restul compoziţiei de usturoi rămas şi boia.
Pofta buna!
Fascinanta Lume a Ceaiului Himalayan
Fascinanta Lume a Ceaiului Himalayan – Ceaiul Himalayan este unul dintre cele mai apreciate și căutate ceaiuri din lume, cunoscut pentru aroma sa distinctă și gustul său rafinat. Acest ceai provine din regiunea munților Himalaya, o zonă renumită pentru solurile sale fertile și condițiile climatice ideale pentru cultivarea ceaiului de înaltă calitate. Istoria Ceaiului Himalayan […]