Frigarui in stil japonez
PrinteazaFrigarui in stil japonez din: vrabioara, usturoi, miere, sos de soia, sherry, ulei, otet din orez, ghimbir.
- 700-800 g fleica sau vrabioara
marinata:
- 1 catel de usturoi
- 1 ceasca miere lichida
- 1 ceasca sos de soia
- 1 ceasca sherry
- 1/4 ceasca ulei
- 3 linguri otet din orez
- 2 lingurite ghimbir ras
Mod de preparare:
Tăiaţi carnea cubuleţe, puneţi-o într-un castron adânc.
Procesaţi 30-40 secunde în blender ingredientele marinatei, apoi turnaţi marinata peste carne.
Acoperiţi şi lăsaţi în frigider 6-8 ore. Scoateţi carnea din marinată, înşiraţi-o pe 6 frigărui şi frigeţi-o pe toate părţile.
Pofta buna!