Frigarui tocate cu sos de iaurt

Printeaza

Frigarui tocate cu sos de iaurt din: chifla, patrunjel, carne tocata mixta, ou, coaja de lamaie rasa, sare, piper, ulei de rapita.

 

Ingrediente:

  • 1 chifla veche de-o zi
  • 1 legatura patrunjel
  • 600 g carne tocata mixta
  • 1 ou
  • 1 varf de cutit coaja de lamaie rasa
  • sare
  • piper
  • 1 lingura ulei de rapita

 

 

Mod de preparare:

Se înmoaie pâinea. Se toacă pătrunjelul.

Se frământă cu carnea tocată, oul, pâinea stoarsă şi coaja de lămâie. Se sărează şi se piperează.

Se modelează apoi, cu mâinile umezite, bile din carne, care se înfig pe ţepuşe de lemn.

Se încinge uleiul într-o tigaie de teflon şi se prăjesc frigăruile 8-10 min., întorcându-le de pe o parte pe alta.

Se împachetează în folie de aluminiu; se servesc cu sos de iaurt.

Frigarui tocate cu sos de iaurt

Frigarui_tocate_cu_sos_de_iaurt

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.