Frigarui tocate cu sos de iaurt
PrinteazaFrigarui tocate cu sos de iaurt din: chifla, patrunjel, carne tocata mixta, ou, coaja de lamaie rasa, sare, piper, ulei de rapita.
Ingrediente:
- 1 chifla veche de-o zi
- 1 legatura patrunjel
- 600 g carne tocata mixta
- 1 ou
- 1 varf de cutit coaja de lamaie rasa
- sare
- piper
- 1 lingura ulei de rapita
Mod de preparare:
Se înmoaie pâinea. Se toacă pătrunjelul.
Se frământă cu carnea tocată, oul, pâinea stoarsă şi coaja de lămâie. Se sărează şi se piperează.
Se modelează apoi, cu mâinile umezite, bile din carne, care se înfig pe ţepuşe de lemn.
Se încinge uleiul într-o tigaie de teflon şi se prăjesc frigăruile 8-10 min., întorcându-le de pe o parte pe alta.
Se împachetează în folie de aluminiu; se servesc cu sos de iaurt.
Frigarui tocate cu sos de iaurt
Pofta buna!