Reteta Traditionala si Istoria acestui preparat. Palak Paneer este un fel de mâncare emblematic pentru bucătăria indiană, care a cucerit gusturile gurmanzilor din întreaga lume datorită combinației sale unice de arome și texturi. Această delicatesă vegetariană este nu doar o încântare culinară, dar și o capsulă a istoriei […]
Frigarui tocate cu verdeata si coaja de lamaie
PrinteazaFrigarui tocate cu verdeata si coaja de lamaie din: chifla, patrunjel, carne tocata mixta, ou, coaja de lamaie, sare, piper, ulei de rapita.
Ingrediente:
- 1 chifla veche de-a zi
- 1 legatura patrunjel
- 600 g carne tocata mixta
- 1 ou
- 1 varf de cutit coaja de lamaie rasa
- sare
- piper
- 1 lingura ulei de rapita
Mod de preparare:
înmoaie pâinea. Se toacă pătrunjelul. Se frământă cu carnea tocată, oul, pâinea stoarsă şi coaja de lămâie. Se sărează şi se piperează.
modelează apoi, cu mâinile umezite, bile din carne, care se înfig pe ţepuşe de lemn.
încinge uleiul într-o tigaie de teflon şi se prăjesc frigăruile 8-10 min., întorcându-le de pe o parte pe alta. Se împachetează în folie de aluminiu; se servesc cu sos de iaurt.
Frigarui tocate cu verdeata si coaja de lamaie
Pofta buna!
Salată de Vânat cu Dressing de Fructe și Nuci
din: carne de vanat, frunze de salata verde, fructe de padure, nuci, portocala, mar, ulei de masline, otet balsamic, miere, sare, piper. Salata de vânat cu dressing de fructe și nuci este o alegere delicioasă și sănătoasă pentru cei care doresc să experimenteze aromele pădurii și […]