Frigărui de tofu

Printeaza

Frigărui de tofu 

Ingrediente:

  • 4 roşii mari
  • 4 cepe mijlocii
  • 2 ardei (unul verde şi unul roşu)
  • 200 g de tofu afumat
  • 1/2 linguriţă de chimion
  • 1/2 linguriţă de nucşoară
  • un strop de ulei de măsline (facultativ)
  • sare

 

Mod de preparare:

Frigărui de tofu: Spălaţi roşiile şi tăiaţi-le în şase. Decojiţi cepele şi tăiaţi-le în şase. Spălaţi şi curăţaţi de sâmburi ardeii, apoi tăiaţi-i în pătrăţele de 3 cm. Tăiaţi brânza tofu în cuburi.

Puneţi bucăţelele pe 4 beţe pentru frigărui, alternând roşiile, ceapa, ardeiul şi brânza tofu. Presăraţi cu chimion şi nucşoară.

Prăjiţi pe grătarul electric, cel cu cărbuni sau în cuptor, la 210°C (treapta 7), timp de 12-15 minute, în funcţie de preferinţe. Săraţi doar la sfârşit.

Serviţi frigăruile stropindu-le, eventual, cu puţin ulei de măsline.

 

Poftă bună!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.