Frigarui transilvanene

Printeaza

Frigarui transilvanene din: rinichi, slanina, lapte, patrunjel, sare, piper.
Frigarui transilvanene

Ingrediente:

  • 2 rinichi
  • 150 g slănină
  • 100 ml lapte
  • 1 legă­tură pătrunjel
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Cureţi rinichii de pieliţe şi de grăsime, îi speli, îi opăreşti şi-i laşi în lapte fierbinte pentru 1/2 de oră. îi scoţi apoi, îi tai bucăţele pe care le înfigi pe beţe de frigărui, alternând cu felioare de slănină.

Le presari cu sare şi piper, le aşezi într-o tavă unsă cu ulei şi le dai la cuptor pentru 25-30 de minute. Când sunt gata, scoţi frigăruile pe o farfurie şi le presari cu pătrunjel.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.