Frigarui de urs cu garnitura de cartofi pai

Printeaza

Frigarui de urs cu garnitura de cartofi pai

Ingrediente:

  • 1 kg came de la muşchi
  • 250 g garf de urs afumat
  • 200 g bureţi sau ciuperci
  • 10 ardei graşi
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • 400 g cartofi
  • 300 g ulei
  • 12 frigărui
  • mujdei

 

Mod de preparare:

Frigarui de urs cu garnitura de cartofi pai: Se taie din muşchi 24 bucăţi egale, 24 feliuţe de garf afumat, 24 rondele de bureţi, 24 pătrate din ardei.

Se înfig pe frigărui intercalate, se ung cu ulei, se presară sare şi se frig pe grătar, stropite cu mujdei, piper şi cimbru.

Ca garnitură se servesc cartofi pai şi verdeaţă.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Nu prea se potrivesc frigarui de urs cu cartofi pai. As alege alta garnitura, mai sofisticata.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.