Frigarui de urs cu garnitura de cartofi pai
PrinteazaFrigarui de urs cu garnitura de cartofi pai
Ingrediente:
- 1 kg came de la muşchi
- 250 g garf de urs afumat
- 200 g bureţi sau ciuperci
- 10 ardei graşi
- sare
- piper
- cimbru
- 400 g cartofi
- 300 g ulei
- 12 frigărui
- mujdei
Mod de preparare:
Frigarui de urs cu garnitura de cartofi pai: Se taie din muşchi 24 bucăţi egale, 24 feliuţe de garf afumat, 24 rondele de bureţi, 24 pătrate din ardei.
Se înfig pe frigărui intercalate, se ung cu ulei, se presară sare şi se frig pe grătar, stropite cu mujdei, piper şi cimbru.
Ca garnitură se servesc cartofi pai şi verdeaţă.
Pofta buna!
Nu prea se potrivesc frigarui de urs cu cartofi pai. As alege alta garnitura, mai sofisticata.