Frigarui vegetariene cu vinete

Printeaza

Frigarui vegetariene cu vinete din: vinete, ciuperci, ardei gras, ceapa, frunze de telina, frunze de patrunjel, ulei, sare, piper, usturoi.

Ingrediente:Frigarui vegetariene cu vinete

  • 2 vinete mai mari
  • 8 ciuperci
  • 1 ardei gras rosu
  • 1 ceapa
  • frunze de telina si de patrunjel
  • 100 ml ulei
  • sare
  • piper
  • usturoi

 

Mod de preparare:

Taiati vinetele în cubuleţe, ciupercile în sferturi sau jumătăţi, ardeiul în bucăţi mai mici. Puneţi toate ingredientele într-un castron şi stropiţi-le cu ulei, condimentaţi-le cu sare şi piper.

Lăsaţi-le la rece, la marinat, 15 minute, apoi înşiraţi-le pe beţe de frigărui ţinute în oţet până în momentul folosirii. Printre ingrediente puneţi pe frigăruie frunze de pătrunjel şi de ţelină.

Prăjiţi frigăruile la grătar pe toate părţile.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.