Frigarui vegetariene cu vinete
PrinteazaFrigarui vegetariene cu vinete din: vinete, ciuperci, ardei gras, ceapa, frunze de telina, frunze de patrunjel, ulei, sare, piper, usturoi.
- 2 vinete mai mari
- 8 ciuperci
- 1 ardei gras rosu
- 1 ceapa
- frunze de telina si de patrunjel
- 100 ml ulei
- sare
- piper
- usturoi
Mod de preparare:
Taiati vinetele în cubuleţe, ciupercile în sferturi sau jumătăţi, ardeiul în bucăţi mai mici. Puneţi toate ingredientele într-un castron şi stropiţi-le cu ulei, condimentaţi-le cu sare şi piper.
Lăsaţi-le la rece, la marinat, 15 minute, apoi înşiraţi-le pe beţe de frigărui ţinute în oţet până în momentul folosirii. Printre ingrediente puneţi pe frigăruie frunze de pătrunjel şi de ţelină.
Prăjiţi frigăruile la grătar pe toate părţile.
Pofta buna!