Frigarui cu sos de piersici din: ceapa rosie, ulei de nuci de macademia, nuca de cocos, sos de peste, suc de mere, pasta de tomate, usturoi, piper, friptura de porc, piersici, unt topit, ardei iute, otet de vin de orez, ghimbir. Ingrediente: 1 ceapa rosie, tocata 1/3 ceasca ulei de nuci de macadamia 1/3 ceasca […]
Frigărui vegetariene cu legume şi tofu
PrinteazaFrigărui vegetariene cu legume şi tofu din: dovlecei, tofu afumat, parmezan, rosii cherry, ceapa, ceapa verde, ulei de masline, otet de mere, zahar, apa, sare, piper.
- 2 dovlecei
- 300 g tofu marinat
- 40 g parmezan ras
salata:
- 250 g rosii cherry
- 1 ceapa
- 1 lingura ceapa verde tocata
- 1 lingura ulei de masline
- 2 linguri otet de mere
- 1 praf zahar
- 5 linguri apa rece
- sare
- piper
Mod de preparare:
Se spală dovleceii, se şterg, se taie în două pe lung, apoi în felii groase de 1 cm.
Se şterge tofu cu prosop de hârtie şi se taie cuburi.Pe ţepuşe de lemn se înfig alernativ bucăţi de dovlecei şi de tofu.
Se aşază pe farfurii din folie de aluminiu şi se frig pe grătar 10-12 min., întorcându-le din când în când.
Cu puţin timp înainte de a fi gata se presară caşcaval şi se lasă să se topească.
Se prepară salata: se taie felii roşiile spălate şi şterse în prealabil, precum şi ceapa; se adaugă ceapă verde tocată şi se amestecă.
Se amestecă uleiul cu oţet, zahăr, apă, sare şi piper şi se toarnă peste legume; se omogenizează uşor şi se serveşte salata cu frigăruile.
Frigărui vegetariene cu legume şi tofu
Pofta buna!
Frigarui de vita in sos picant Frigarui de vita in sos picant din: carne de vita, sos de soia, ulei de seminte de struguri, sos sriracha, zahar brun, coriandru, usturoi, ceapa verde, unt de arahide, apa calda, lapte de cocos, ulei de susan, sos de peste, suc de limeta. Ingrediente pentru frigarui: 1 kg carne de vita 1/4 ceasca sos de […]
Pofta buna!