Frigarui de vita cu morcov
PrinteazaFrigarui de vita cu morcov din: antricot de vitel, morcovi, sos de soia, unt, susan, sare.
- 500 g antricot de vitel
- 4 morcovi
- 2 linguri cu sos de soia
- 1 lingura cu unt
- 1 lingura cu susan
- sare
Mod de preparare:
Taie carnea în fâşii subţiri, bate-o cu ciocanul de şniţele şi unge-o cu sos de soia.
Dacă bucăţile sunt prea late, taie-le să rămână cât două degete. Incinge o tigaie de teflon şi perpeleşte carnea iute pe ambele părţi.
Curăţă morcovii şi taie-i în felii foarte subţiri, apoi cu latul cuţitului presează-i până ce devin moi. Dă-le un praf de sare.
După ce ai terminat toată carnea de rumenit, încinge untul şi unge morcovii cu el, apoi pune o bucată de carne peste o felie de morcov, montează-le pe un băţ de frigăruie şi presară câteva seminţe de susan.
Aranjează beţele în pahare şi serveşte-le la antreu.
Frigarui de vita cu morcov
Pofta buna!