Frigarui de vita cu morcov

Printeaza

Frigarui de vita cu morcov din: antricot de vitel, morcovi, sos de soia, unt, susan, sare.

Ingrediente:Frigarui_de_vita_cu_morcov

  • 500 g antricot de vitel
  • 4 morcovi
  • 2 linguri cu sos de soia
  • 1 lingura cu unt
  • 1 lingura cu susan
  • sare

 

 

Mod de preparare:

Taie carnea în fâşii subţiri, bate-o cu ciocanul de şniţele şi unge-o cu sos de soia.

Dacă bucăţile sunt prea late, taie-le să rămână cât două degete. Incinge o tigaie de teflon şi perpeleşte carnea iute pe ambele părţi.

Curăţă morcovii şi taie-i în felii foarte subţiri, apoi cu latul cuţitului presează-i până ce devin moi. Dă-le un praf de sare.

După ce ai terminat toată carnea de rumenit, încinge untul şi unge morcovii cu el, apoi pune o bucată de carne peste o felie de morcov, montează-le pe un băţ de frigăruie şi presară câteva seminţe de susan.

Aranjează beţele în pahare şi serveşte-le la antreu.

Frigarui de vita cu morcov

Frigarui_de_vita_cu_morcov

Pofta buna!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.