Frigărui de vită cu paste

Printeaza

Frigărui de vită cu paste din: paste, muschi de vita, ceapa rosie, alune, sos pesto, roegano, sos de soia, otet balsamic, ulei, sare, piper, patrunjel, rosii cherry.

 

Ingrediente:

  • 300 g paste
  • 500 g muschi de vita
  • doua cepe rosii
  • 100 g alune
  • o lingura sos pesto
  • o lingurita cu oregano uscat
  • 2 linguri cu sos de soia
  • o lingura cu otet balsamic
  • ulei de floarea soarelui
  • sare
  • piper
  • patrunjel
  • rosii cherry

 

Mod de preparare:

Muşchiul de vită se taie fâşii potrivit de groase şi se pun într-un bol. Se presară oregano, sare, piper şi se toarnă sosul de soia.

adaugă oţetul balsamic, o ceapă roşie curăţată de foi şi tăiată peştişori.

toarnă trei linguri cu ulei, se amestecă totul, se acoperă cu folie alimentară şi se introduc la rece pentru minimum o oră.

scot bucăţile de carne, se înfig în ţepuşe de bambus ţinute în apă rece şi se aşază pe grătarul încins.

frig pe ambele părţi şi se aşază pe un platou. Ceapa roşie rămasă se curăţă de foi, se spală şi se taie peştişori.

căleşte câteva minute în ptţin ulei încins, se adaugă sosul pesto şi se mai ţine pe foc un minut.

adaugă pastele fierte, alunele, se amestecă, se condimentează după gust, se presară pătrunjel tocat şi se pun pe un platou.

aşază deasupra frigăruile şi se servesc imediat.

Dupa ce s-a calit ceapa cu sosul pesto se pot adauga si rosii cherry intregi.

 

Frigărui de vită cu paste

Frigarui_de_vita_cu_paste

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.