Frigarui de vita si pui

Printeaza

Frigarui de vita si pui din: piept de pui, muschi de vita, ardei grasi, sos de soia, otet balsamic, usturoi, ulei, cimbru, zeama de lamaie si sare.

Ingrediente:

  • 1 piept mare de pui
  • 500 g muschi de vita
  • 2 ardei grasi vezi
  • 2 ardei grasi rosii
  • 1 lingura cu sos de soia
  • 1 lingura cu otet balsamic
  • 2 catei de usturoi
  • 1 lingura cu ulei
  • cimbru
  • zeama de lamaie
  • sare

 

Mod de preparare:

Frigarui de vita si pui: Taie carnea de vită în cuburi şi pune-o într-o cratiţă.

Amestecă sosul de soia cu oţetul balsamic, cimbrul, usturoiul pisat şi uleiul, toarnă marinata peste carne, acoperă cu un capac sau o farfurie şi ţine la frigider 24 de ore.

Inainte de preparare, taie pieptul de pui în cuburi, sărează-l şi stropeşte-l cu zeamă de lămâie.

Dă-l la rece vreo 10-15 minute.

Curăţă ardeii de cotor şi seminţe şi taie-i în pătrăţele mari cât cuburile de carne.

Montează frigăruile, punând carnea de vită şi de pui pe beţe de lemn separate.

Infige o bucată de carne, apoi două de ardei (din ambele culori), iar o bucată de carne şi tot aşa, câte încap pe băţ.

Frige-le pe grătarul încins şi uns cu ulei.

Prepară mai întâi frigăruile de vită şi apoi pe cele de pui, pentru a împrumuta din savoarea marinatei.

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Grand Cosmopolitan Cocktail

Grand Cosmopolitan Cocktail – este o variantă rafinată și elegantă a clasicului Cosmopolitan, îmbogățit cu Grand Marnier pentru a aduce un plus de complexitate și profunzime. Această băutură sofisticată este perfectă pentru evenimente speciale sau pentru a transforma o seară obișnuită într-una memorabilă. Prepararea sa este simplă, dar rezultatul final este deosebit de impresionant și savuros. […]

 

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.