Frigărui de vită cu salată de castraveţi

Printeaza

Frigărui de vită cu salată de castraveţi: Taie 120 g de muşchi de vită în 12 felii subţiri şi amestecă-le cu 2 linguri de sos de chili dulce, 2 linguri de zeamă de lămâie proaspătă şi 1 linguriţă de usturoi pisat. Infige carnea pe beţişoarele de lemn.

Taie în fâşii un castra­vete fără seminţe şi unge-le cu 1 lingură de zeamă de lime proas­pătă.

Imparte 750 g de pepene roşu în 8 felii. Pune carnea de vită pe grill la temperatură me­die spre ridicată pentru circa 1 minut pe fiecare parte; astfel obţii o pre­parare medie.

Serveşte pepenele, castraveţii şi frigăruile cu câteva felii de lime şi sos de chili.

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.