Frigarui de vitel cu ceapa si galuste de cartofi din: vin alb sec, ulei de masline, rozmarin, cimbru, carne de vitel, ceapa, piper si sare.
Ingrediente:
5 linguri vin alb sec
5 linguri ulei de măsline
1 fir rozmarin
2 fire cimbru
600 g carne de vițel (pulpă)
3 cepe mici
piper
sare
Mod de preparare:
Frigarui de vitel cu ceapa si galuste de cartofi: amestecă 1 lingură vin cu 3 linguri ulei. Se adaugă verdeața tocată. Se taie cuburi carnea și se așază în această marinată; se lasă să se marineze la frigider cca 4 ore.
Bucățile de carne marinată se înfig în țepușe de frigărui și se așază pe grătar – se frig cca 15 min., întorcându-se frecvent și ungându-se cu marinată.
Între timp se curăță ceapa și se taie felii. Se încinge într-o tigaie restul de ulei și se prăjește ceapa, la foc moale. Se adaugă restul de vin și se lasă să fiarbă la foc mic.
Se servesc frigăruile cu ceapă și găluște de cartofi (gnocchi) prăjite.
Friptura de vitel cu alune din: pulpa de vitel, unt, alune, rozmarin, vin, sare, piper. Ingrediente: 800 g pulpa de vitel un pachet unt 200 g alune macinate o lingura rozmarin 2 crengute rozmarin 200 ml vin alb sare piper Mod de preparare: Carnea se taie pentru a se obtine o foaie cat mai neteda. […]
Friptura de vitel la tava cu rozmarin din: pulpa de vitel, ceapa, telina, morcov, usturoi, rozmarin, boia, sare. Ingrediente: 1 kg pulpă de viţel 1 ceapă 1 ţelină 1 morcov 1 căpăţână usturoi 1 crenguţă de rozmarin 1 linguriţă boia dulce 1 linguriţă boia iute sare piper Mod de preparare: Cureţi carnea de pieliţe, […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.