Frigarui de vitel

Printeaza

Frigarui de vitel din: carne de vitel, slanina, piper, sare.

Ingrediente:

  • 1 kg carne vitel (muşchiul spatelui sau pulpă)
  • 250 g slănină
  • piper măcinat
  • sare

 

Mod de preparare:

Frigarui de vitel: Muşchiul de vitel se curătă de pieliţă şi se taie bucăţele subţiri (sub 1 cm) şi de formă aproximativ pătrată, cu latura de 3-4 cm. Separat, se taie în bucătele subtiri şi slanina.

Carnea este sărată, presărată cu piper (şi eventual cimbru sau busuioc) şi lăsată la aer cam o oră.

In final se pregătesc frigăruile, alternând bucătelele de carne cu feliutele de slănină.

Frigăruile se frig bine, rotindu-se pe toate partile, în aşa fel încât să fie rumenite la exterior, dar să rămână zemoase la mijloc.

servesc calde, cu garnitură de cartofi prajiti sau piure de cartofi.

 

Pofta buna!

 

 

Brisket cu Sos BBQ Făcut în Casă

Brisket cu Sos BBQ Făcut în Casă din: vita, zahar brun, paprika afumata, sare, piper, usturoi, ceapa, cayenne, ketchup, otet de mere, miere, sos worcestershire, usturoi. Brisket-ul reprezintă culmea barbecue-ului, combinând gustul intens de carne frăgezită cu bogăția unui sos picant și aromat. Această rețetă va transforma orice masă într-un festin memorabil, perfect pentru întâlnirile […]

 

Terci de Semințe de Chia cu Fructe Tropicale

Terci de Semințe de Chia cu Fructe Tropicale din: seminte de chia, lapte de cocos, ananas, mango, kiwi, miere. Transformați micul dejun într-o escapadă tropicală cu acest terci de semințe de chia îmbogățit cu lapte de cocos și o selecție vibrantă de fructe tropicale. Această rețetă nu doar că încântă simțurile cu gusturile sale exotice, […]

 

 

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.