Brisket cu Sos BBQ Făcut în Casă din: vita, zahar brun, paprika afumata, sare, piper, usturoi, ceapa, cayenne, ketchup, otet de mere, miere, sos worcestershire, usturoi. Brisket-ul reprezintă culmea barbecue-ului, combinând gustul intens de carne frăgezită cu bogăția unui sos picant și aromat. Această rețetă va transforma orice masă într-un festin memorabil, perfect pentru întâlnirile […]
Frigarui de vitel
PrinteazaFrigarui de vitel din: carne de vitel, slanina, piper, sare.
Ingrediente:
- 1 kg carne vitel (muşchiul spatelui sau pulpă)
- 250 g slănină
- piper măcinat
- sare
Mod de preparare:
Frigarui de vitel: Muşchiul de vitel se curătă de pieliţă şi se taie bucăţele subţiri (sub 1 cm) şi de formă aproximativ pătrată, cu latura de 3-4 cm. Separat, se taie în bucătele subtiri şi slanina.
Carnea este sărată, presărată cu piper (şi eventual cimbru sau busuioc) şi lăsată la aer cam o oră.
In final se pregătesc frigăruile, alternând bucătelele de carne cu feliutele de slănină.
Frigăruile se frig bine, rotindu-se pe toate partile, în aşa fel încât să fie rumenite la exterior, dar să rămână zemoase la mijloc.
servesc calde, cu garnitură de cartofi prajiti sau piure de cartofi.
Pofta buna!
Brisket cu Sos BBQ Făcut în Casă
Terci de Semințe de Chia cu Fructe Tropicale
Terci de Semințe de Chia cu Fructe Tropicale din: seminte de chia, lapte de cocos, ananas, mango, kiwi, miere. Transformați micul dejun într-o escapadă tropicală cu acest terci de semințe de chia îmbogățit cu lapte de cocos și o selecție vibrantă de fructe tropicale. Această rețetă nu doar că încântă simțurile cu gusturile sale exotice, […]