din: musetel, lamaie, suc de lamaie, zahar, faina, unt, ou, praf de copt, sare. Această rețetă îmbină proprietățile calmante ale mușețelului cu vivacitatea lămâii, creând un snack ideal pentru momentele de relaxare din după-amiezile agitate. Descoperă cum să prepari acești biscuiți minunați, care vor aduce o notă de rafinament și […]
Frigaruie cu ciuperci
PrinteazaFrigaruie cu ciuperci
Ingrediente:
- 2 catei de usturoi
- 1 legatura patrunjel
- 400 g iaurt
- 5 linguri ulei de masline
- sare
- piper
- 500 g ardei gras rosu si galben
- 3 cepe verzi
- 500 g ciuperci mari
- 200 g branza feta
- 2 linguri suc de lamaie
- 1 lingurita miere
Preparare:
Frigaruie cu ciuperci: Curatati usturoiul, spalati patrunjelul si tocati-le marunt pe amandoua. Amestecati-le cu iaurt, 1 lingura ulei, sare si piper.
Pregatiti legumele si taiati ardeiul si legumele bucati. Taiati coditele ciupercilor. Taiati branza cubulete. Infigeti totul in frigarui.
Amestecati restul de ulei de masline cu sucul de lamaie, mierea, sarea si piperul, ungeti frigaruile cu acest amestec si pune-le pe gratar 10-15 minute, invartindu-le continuu.
Serviti-le impreuna cu dressingul de iaurt.
Pofta buna!
Poutine: Istoria, Reteta Tradițională și Sfaturi – Ghidul Complet
Ghidul Complet. Poutine este un exemplu vibrant de cum un fel de mâncare simplu poate deveni un simbol culinar național și chiar un fenomen global. Acest platou, devenit emblematic pentru Canada, și-a început călătoria în provincia Quebec în anii 1950 și a evoluat de-a lungul decadelor, câștigându-și locul […]
Imi plac frigaruile de legume. Sunt usor de facut si reprezinta o varianta buna in post.