Frigaruie cu legume şi file de vita

Printeaza

Frigaruie cu legume şi file de vita din: file de vita sau porc, ardei, ceapa, porumb, frunze de salvie, cimbru, ulei de masline, sare si piper.

Ingrediente:

  • 500 g file de vita sau porc
  • cate 1 ardei rosu si verde
  • 2 cepe
  • 2 stiuleti de porumb
  • 4 frunze de salvie
  • 3 crengute de cimbru
  • 5 linguri ulei de masline
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Spalati carnea, uscati-o pe un servet de bucatarie si taiati-o cubulete.

Pregatiti legumele, taiati ardeiul bucati, ceapa pestisori, iar porumbul trebuie taiat bucati mai mari.

Infigeti ingredientele pregatite in frigaruile unse in prealabil cu ulei. Pregatiti verdeata si tocati-o mai mare.

Amestecati-o cu uleiul de masline, sarea si piperul. Lasati frigaruile la marinat circa 1 ora in sosul pregatit.

Scurgeti frigarui­le si frigeti-le pe gratarul incins 10-12 minute, Intorcandu-le continuu. La final ornatile cu verdeata.

Se potrivesc cu bagheta sau cartofi pe gratar.

 

Pofta buna!

 

 

 

1 comentariu

  1. Eu faceam de obicei frigarui de pui. O sa incerc si cu carne de vita.

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.