Frijoles Refritos-bucatarie mexicana

Printeaza

Frijoles Refritos-bucatarie mexicana

Frijoles Refritos-bucatarie mexicana

Ingrediente:

  • 500 g fasole uscată
  • 3 litri apă
  • o ceapă uscată
  • două linguri ulei vegetal
  • sare
  • caşcaval (opţional)

 

Mod de preparare:

Intr-o oală cu presiune se fierbe fasolea, apoi se scurge şi se pune deoparte. Se încinge uleiul într-o tigaie mare, la foc mediu.

Se adaugă ceapa şi se rumeneşte până devine sticloasă, apoi se adaugă fasolea bine scursă şi un sfert de cană de apă.

Cu un sfărâmător de cartofi se zdrobeşte fasolea în tigaie, până devine piureu. Se sărează după gust şi se garniseşte cu caşcaval ras deasupra.

Frijoles Refritos

Frijoles Refritos-bucatarie mexicana

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.