Friptura arabeasca

Printeaza

Friptura arabeasca din: pulpa de berbec, usturoi, untura, lamai, sare, piper, boia iute.

Ingrediente:Friptura arabeasca

  • 2 kg pulpă de berbec
  • 5 căţei usturoi
  • 5 lămâi
  • 6 linguri untură
  • sare
  • piper
  • boia de ardei iute

 

Mod de preparare:

Pulpa de berbec se spală bine şi se împănează cu usturoi. Se stropeşte cu suc de lămâie, în care s-a pus puţină boia iute de ardei. Se sărează şi se piperează. Se aşează în tava de cuptor, bine tapetată cu untură şi puţină apă.

Se lasă la foc potrivit, până ce se pătrunde bine.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.