Friptura argentiniana

Printeaza

Friptura argentiniana din: muschiulet de vita, slanina, unt, vin, ulei, porumb, ketchup, miere, ardei, patrunjel.

Ingrediente:

  • 2 muşchiuleţi file de vită
  • 50 g slănină
  • 50 g unt topit
  • 100 ml vin alb
  • 50 ml ulei
  • 1 conservă mică boabe de porumb
  • 1 lingură ketchup
  • 1 lingură miere
  • 1 ardei gras roşu
  • 1 ardei gras verde
  • 1 ardei gras galben
  • 1 legătură pătrunjel verde

 

Mod de preparare Friptura argentiniana:

Ardeii se taie fâşii. Se taie slănina cuburi şi se pune puţin la prăjit. Se adaugă ardeii, boabele de porumb, ketchupul, mierea şi vinul.

Se obţine un sos, în care se amestecă încontinuu. Se condimentează cu sare şi piper şi se lasă la fiert, la foc mic. Se păstrează cald.

Carnea se pune la prăjit în unt. Se prăjeşte pe ambele părţi, la foc potrivit.

Se scoate apoi pe o farfurie, se condimentează şi se aşază pe un platou; se adaugă sosul.

Se ornează cu frunze de pătrunjel.

 

 

 

Pofta buna!

 

 

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.