Friptura aromată de pui

Printeaza

Friptura aromată de pui
Friptura aromata de pui

Ingrediente:

  • 10 pulpe de pui
  • 1 pahar de vin alb
  • 1/2 pahar de ulei
  • 1 lingură de muştar
  • cimbru
  • piper
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o ungi cu muştar şi o laşi la rece o oră. O aşezi apoi într-o tavă, torni uleiul şi vinul, presari sare, piper şi cimbru după gust şi dai totul la cuptor pentru 30 de minute.

După ce carnea s-a rumenit fru­mos, scoţi bucăţile pe un platou cu salată verde şi le aduci la masă cu gar­nitura preferată sau simple.

Friptura aromată de pui

Friptura aromata de pui

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.