Friptura in cafea
PrinteazaO reteta delicioasa de friptura cu:carne de porc, rozmarin, telemea maturata, cafea neagra, muguri de pin, piper rosu macinat, vin rosu, usturoi, ulei, ceapa, sare.
- 2 muşchiuleţi de porc
- 8 crenguţe de rozmarin
- 200 g telemea maturată
- 50 g cafea neagră măcinată
- 2 linguri cu muguri de pin
- piper roşu măcinat
Ingrediente marinada:
- 1 cană cu vin roşu sec
- 3-4 căţei de usturoi
- 3-4 linguri cu ulei
- 1 ceapă mică tăiată în sferturi
- sare
Mod de preparare:
Amesteci toate ingredientele pentru marinadă si adaugi muşchiuieţii. Laşi de pe o zi pe alta, la frigider. Tai brânza şi carnea în bucăţi de 2 cm lăţime. Pui crenguţele de rozmarin ia înmuiat pentru 10-15 minute.
Amesteci cafeaua cu mugurii de pin pisaţi în mojar şi un pic de piper roşu măcinat, apoi tăvăleşti bucăţile de muşchiuleţ prin ea.
Infigi pe fiecare fir de rozmarin 3-4 bucăţi de carne şi 2-3 de brânză, alternativ. Pui pe grătarul cuptorului şi laşi câte 4-5 minute pe fiecare parte. Le serveşti fierbinţi.
Friptura in cafea
Pofta buna!