Friptura in crusta
PrinteazaFriptura in crusta din: pulpa de porc, masline verzi, pesmet, mustar, usturoi, patrunjel, sare, piper.
Ingrediente:
- 1 kg pulpa de porc
- 150 g masline verzi
- 1 ceasca de pesmet
- 2 linguri mustar
- 2 catei de usturoi curatati
- 1 legatura de patrunjel
- sare
- piper
Mod de preparare:
Cureti carnea de pielite, o presari cu sare si piper, o rulezi si o legi cu ata de bumbac.
O dai la cuptor pana se rumeneste putin. Separat, mixezi maslinele impreuna cu pesmetul, patrunjelul si adauga sare si piper, dupa gust.
Scoţi carnea din cuptor, desfaci aţa, întinzi peste friptură pasta de măsline asemenea unui capac şi o dai la cuptor până când pasta capătă o culoare aurie.
Serveşti friptura, dacă vrei, cu piure, pe care îl poţi pune pe platou cu ajutorul unui poş sau cu o pungă tăiată la un colţ.
Friptura in crusta
Pofta buna!