Friptură cu ceapă

Printeaza

O reteta delicioasa de friptura cu: carne de vita, sare, piper, faina, unt, ceapa, ulei, supa de vita, fulgi de unt.

Ingrediente:Friptură cu ceapă

  • 4 felii dezosate de carne de vită
  • sare
  • piper
  • făină
  • două linguri de unt topit
  • 250 g ceapă
  • ulei
  • supă de vită pentru marinat
  • 2-3 fulgi de unt rece

Mod de preparare:

Se bat uşor feliile de carne şi se presară sare şi piper. Se dau prin făină doar pe o singură parte. Se încinge untul într-o tigaie şi se prăjesc feliile de carne, mai întâi pe partea cu făină, apoi şi pe cealaltă. Cepele feliate se prăjesc în ulei. Se aranjează feliile de carne pe un platou şi se aco­peră cu ceapă. Se deglasează uleiul din tigaie şi se lasă să fiarbă puţin.

Se adaugă untul rece şi se pune peste friptură. Se serveşte cu cartofi copţi, castraveţi muraţi şi muştar iute.

 

Pofta buna!

Incoming search terms:

  • friptura cu carne de vita

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.