Friptură cu legume murate şi ciuperci

Printeaza

Friptură cu legume murate şi ciuperci

Ingrediente:Friptura cu legume murate si ciuperci

  • 1 kg pulpă de porc
  • 1 cutie de ciuperci
  • 2 gogoşari muraţi
  • 2 castraveţi muraţi
  • 2 bucheţele de conopidă murată
  • muştar
  • 1 linguriţă oţet
  • 1/2 linguriţă zahăr
  • 1 foaie de dafin
  • 5-6 căţei de usturoi
  • 1 pahar de ulei
  • sare

 

Mod de preparare:

Speli carnea, o tai felii, le ungi cu muştar şi le laşi la rece să se frăgezească timp de 20 de minute. Intre timp tai fâşii gogoşarii şi castraveţii muraţi, iar ciupercile le scurgi de zeamă şi le treci sub un jet de apă rece.

Aşezi apoi friptura într-o tavă, pui toate legumele şi ciupercile şi tomi uleiul şi puţină apă. Cureţi ustu­roiul, îl tai mărunt, îl presari peste came, pui şi sare după gust şi foaia de dafin şi dai tava la cuptor pentru 35-40 de minute.

Scoţi friptura din când în când şi o stropeşti cu sosul din tavă.

Friptură cu legume murate şi ciuperci

Friptura cu legume murate si ciuperci

Poftă bună!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.