Friptura cu rozmarin
PrinteazaFriptura cu rozmarin din: paine, rozmarin, muschi file, mustar.
- 1/4 cană de miez de pâine măruntitâ şi uscată sau 1/3 cană de pesmet
- 1 linguriţă de rozmarin mărunţit
- 650 g de muşchi file preparat, la temperatura camerei
- 1 lingură de muştar Dijon
Mod de preparare:
Incalzeste cuptorul la 230°C. Acoperă tava de copt cu o folie de aluminiu. Amestecă într-o farfurie fărâmiturile de pâine (sau pesmetul) cu rozmarinul mărunţit.
Condimenteaza carnea cu sare şi piper negru proaspăt măcinat. Unge-o cu muştar şi trece-o prin mixul de rozmarin şi pesmet.
Aşază fileul pe tava pregătită şi cuptor până când crezi că e pătruns (aproximativ o jumătate de oră). Transferă-1 pe un tocător şi aştepptă circa 15 minute.
Tai muşchiul în felii cu o groSinne de circa 3 centimetri şi serveşte-l cald sau la temperatura camerei.
Friptura cu rozmarin
Pofta buna!