Friptura cu sos de ghimbir

Printeaza

Friptura cu sos de ghimbir din: cartofi, sare, ulei, ceafa de porc, ghimbir, vin, sos de soia.

Ingrediente :Friptura cu sos de ghimbir

  • 600 g cartofi
  • sare
  • 4 linguri ulei
  • 750 g ceafă de porc
  • 4 cm ghimbir proaspăt
  • 75 ml vin alb sec
  • 75 ml sos soia

 

Mod de preparare:

Preîncălziţi cuptorul la 180°C. Curăţaţi cartofii, spălaţi-i şi tăiaţi-i pe lung, felioare.

Amestecaţi 1 linguriţă sare şi 2 linguri ulei. Daţi cartofii prin acest amestec, aşezaţi-i pe o tavă şi coaceţi-i 40 de minute.

Spălaţi carnea, uscaţi-o peun şervet de bucătărie şi tăiaţi-o felii rotunde. Cu­răţaţi ghimbirul şi daţi-l pe râzătoare.

Amestecaţi-l cu vin şi sos de soia. Prăjiţi carnea în ulei câte 4 minute pe fiecare parte.

Turnaţi so­sul de ghimbir şi soia.

 

Poftă bună!

 

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.