Friptură cu sos de roşii

Printeaza

Friptură cu sos de roşii

Ingrediente:Friptură cu sos de roşii

  • 500 g carne macra de vită
  • o ceapă
  • două linguri de ulei de măsline
  • două linguri de bulion
  • o lin­guriţă de unt
  • 250 g paste
  • supă
  • sare

 

Mod de preparare:

Intr-o tigaie se încinge uleiul de măsline şi se prăjeşte ceapa împre­ună cu carnea de vită. Se stinge cu apă caldă, se acoperă tigaia cu un capac şi se mai lasă să fiarbă înăbuşit încă 30 de minute.

Se scoate friptura, se unge cu unt şi se pune într-o tavă, în cuptor, ca să se rumenească. Sosul de roşii se obţine amestecând bulionul cu puţină supă.

Pastele se pun la fiert într-o oală cu apă clocotită în care s-au adăugat sare şi câţiva stropi de ulei. Când s-au înmuiat suficient se strecoară. Friptura se serveşte cu sos de roşii şi paste.

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.