Friptura de curcan in vin din: pulpa de curcan, mustar, unt, ceapa, ardei usturoi, vin rosu, cimbru, rosie, dovlecel, sare, piper, paprika, concentrat de pui.
Ingrediente:
1 pulpă superioară de curcan
muştar
unt
1 ceapă
1 ardei gras roşu
usturoi
2 pahare de vin roşu
1 crenguţă de cimbru
1 roşie
1 dovlecel mic
câteva fire de pătrunjel
sare
piper
cimbru
paprika
2 cuburi/linguriţe de concentrat de pui
Mod de preparare:
Unge pulpa de curcan cu muştarul cremos, apoi presară sarea, piperul, cimbrul, paprika şi concentratul de pui.
Intr-o tigaie pune untul la încins şi perpeleşte puţin cărniţa de curcan, şi pe o parte, şi pe alta.
Intr-o tavă mai adâncă fă un pat din solzi de ceapă, usturoi mărunţit, cubuleţe de ardei gras, roşie şi felii de dovlecel şi lasă pulpa de curcan să se odihnească la cuptor preţ de 1 oră şi jumătate, nu înainte de a o înnobila cu vin.
Preparatul poate fi servit alături de o garnitură de orez sălbatic ori o salată proaspătă.
Friptura de curcan in sos de mere din: piept de curcan, ulei, supa, mere, rosii, zahar, sare, busuioc. Ingrediente: 1 kg piept de curcan ulei supa mere rosii zahar sare busuioc Mod de preparare: Tăiaţi carnea felii groase şi ungeţi cu ulei amestecat cu miere şi puţină supă, apoi săraţi şi piperaţi fiecare felie […]
Friptura de curcan cu mazare din: pulpa dezosata de curcan, praz, ardei capia, usturoi, vin rosu, cimbru, rosie, spanac, sare, piper, boia dulce, concentrat de pui, pasta de rosii, mazare si zahar. Ingrediente: 500 g pulpa dezosata de curcan 1 praz 1 ardei capia rosu 5 catei de usturoi 1 pahar cu vin rosu cimbru […]
Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.