Chiftele de Orez cu Legume: O Alegere Vegetariană Sănătoasă și Delicioasă. Combinând gustul plăcut al orezului cu prospețimea legumelor, aceste chiftele nu doar că sunt sățioase, dar și pline de vitamine și minerale, făcându-le ideale pentru o dietă echilibrată și sănătoasă. Această rețetă este perfectă pentru cei care doresc să încorporeze mai multe legume în […]
Friptura cu cuscus
PrinteazaFriptura cu cuscus din: vrabioare de vita, zeama de lamaie, coaja de lamaie, crengute de menta, miere, usturoi, concentrat de pui, stafide, ulei, cuscus si ceapa rosie.
Ingrediente:
- 4 vrabioare de vita sau felii de muschi de vita
- zeama si coaja de la 2 lamai
- 4 linguri iaurt natural
- cateva crengute de menta, tocata
- 1 lingura miere
- 4 catei de usturoi, zdrobit
- 300 ml concentrat de pui fierbinte
- 75 g stafide
- ulei pentru uns
- 175 g cuscus
- 1 ceapa rosie mica, taiata julien
Mod de preparare:
Combină carnea cu mierea, jumătate din cantitatea de zeamă şi coajă de lămâie şi aproape tot usturoiul zdrobit.
Lasă la marinat 10 min. Incălzeşte concentratul de pui cu restul de zeamă şi coajă de lămâie şi stafidele 5 min.
Combină iaurtul cu usturoiul rămas şi jumătate din cantitatea de mentă pentru a prepara un sos tzatziki.
Scurge carnea de marinată şi frige carnea 2-3 min pe fiecare parte.
Pune cuşcuşul într-un bol şi toarnă deasupra concentratul şi lasă să stea 5 min. Afânează cu furculiţa şi apoi adaugă menta rămasă şi ceapa.
Friptura cu cuscus
Pofta buna!
Risotto cu Fructe de Mare și Fenicul
Risotto cu Fructe de Mare și Fenicul – o rețetă elegantă, plină de arome și texturi care te vor transporta instant pe coasta Mediteranei. Această combinație de orez cremos, fructe de mare suculente și fenicul crocant creează un fel de mâncare rafinat, dar care poate fi pregătit cu ușurință în confortul propriei tale bucătării. Feniculul […]
Pot sa mananc doar friptura, fara cuscus? Nu-mi place cuscusul de nici o culoare