Friptura de iepure cu cartofi noi
PrinteazaFriptura de iepure cu cartofi noi din: pulpe de iepure, cartofi, ulei, mustar, ciuperci, ardei, vin, sare, piper.
- 4 pulpe iepure
- un kg cartofi noi
- 100 ml ulei
- 4 linguri muştar
- 4 ciuperci mari, proaspete
- un ardei gras
- 200 ml vin alb
- sare
- piper
Mod de preparare:
Carnea se rumeneşte în 50 ml ulei. Se scoate din tigaie, se unge cu muştar şi se aşază într-o tavă de cuptor.
Se adaugă ciupercile şi cartofii curăţaţi de coajă şi tăiati, se ung cu restul de ulei şi se presară sare şi piper.
Se taie mărunt ardeiul si se adaugă si el, se toarnă vinul şi se lasă la cuptor 45 de minute, întorcând şi carnea, şi cartofii la jumătatea coacerii.
Friptura de iepure cu cartofi noi
Pofta buna!