Friptura de manzat in sare cu curry
PrinteazaO reteta de friptura de manzat in sare cu curry din: file de manzat, rozmarin, curry si sare grunjoasa de mare.
- 800 g file de mânzat
- 1 rămurică de rozmarin
- 1 lingură de curry
- 2 kg sare grunjoasă de mare
Mod de preparare:
Imprăştiaţi uniform pe fundul unei tăvi o parte din sare şi jumătate din cantitatea de curry. Legaţi carnea cu sfoară de bucătărie şi introduceţi sub ea rozmarinul spălat în prealabil.
Aşezaţi friptura pe patul de sare, presăraţi-o cu curry rămas şi acoperiţi-o în totalitate cu sare. Daţi la cuptor la 220°C, timp de 25 de minute. Scoateţi-o din cuptor, spargeţi cu un cuţit crusta de sare şi serviţi imediat.
Friptura de manzat in sare cu curry
Poftă bună!