Friptura de miel aromatizata

Printeaza

Friptura de miel aromatizata din: pulpa de miel, usturoi, rozmarin, lamaie, ulei, sare, piper.

Ingrediente:Friptura de miel aromatizata

  • o pulpa de miel fără os
  • 5 căţei usturoi
  • 2 crengute rozmarin
  • coaja unei lămâi
  • 4-5 linguri ulei
  • sare
  • piper

 

Mod de preparare:

Carnea scoasă de la frigider cu o oră înainte de gătire se curăţă bine de toate pieliţele şi de grăsime.

Se freacă apoi cu sare şi piper. Se pisează usturoiul, se amestecă cu rozmarin fin tocat, coaja de lămâie şi se adaugă uleiul. Se freacă bine carnea peste tot cu amestecul cu usturoi şi se aşază în tava de copt.

Se lasă la cuptor 75 de minute.

 

Pofta buna!

Adaugă un comentariu

Câmpurile marcate cu * sunt obligatorii! Adresa de email nu va fi publicată.
Comentariile care conțin injurii, un limbaj licențios, instigare la încălcarea legii, la violență sau ură vor fi șterse. Îi încurajăm pe cititori să ne raporteze orice abuz vor sesiza in comentariile postate pe Restaurante de Lux.